Search

Maaike Boeijink

Ik ben een creatief wezen en heb op dit vlak veel verschillende terreinen onderzocht. In Schoonhoven heb ik de vakschool edelsmeden doorlopen. Daarnaast ben ik mijn hele leven al met fotografie bezig. Mijn vader was fotograaf en had een foto vak winkel. Ik heb van huis uit een goede visuele opvoeding gehad. Ik volgde cursussen en jaaropleidingen o.a. bij “het statief” in Utrecht.

Sinds 2008 ben ik zzp-er en coach ik kinderen en volwassenen. 

Ik ben geboeid door het leven en de mens met al zijn complexe ondoorgrondelijke lagen. Ieder individu met zijn of haar verschillende overtuigingen en conditioneringen.

In mijn fotografie probeer ik dit tot uitdrukking te brengen. Het onbekende, de gelaagdheid het licht en de schaduwen.

Door naar een beeld te kijken, kijk je door de ogen van de fotograaf.

Daar wil ik in ‘de verdieping’ met jullie aan werken. Wat wil jij de wereld vertellen met jouw beelden?

Cursus(sen)