Zoek

Rianne Schaaf

Afgestudeerd aan de Hogeschool Tilburg, autonome richting, monumentaal. Maak samen met mijn partner Paul Reker installaties binnen en buiten waarvan tekenen, textiel en keramiek veelal mijn aandeel is.

Vervolgopleidingen psychologie en pedagogiek lagen in het verlengde van mijn lesgeven aan kinderen en volwassenen.

De kern vanwaar ik uit werk is beeldpoëzie. Ik laat mij inspireren door wat er in beeld en taal voorbijkomt al zittend aan een rivier. De verwondering is gelukkig bij mij nooit vervlogen.

www.ei-eiproducties.nl

De naam ei-ei staat voor productie in verwondering.

Naast mijn kunstenaarschap gaf en geef ik al jaren les in beeldende vakken binnen verschillende instanties en scholen, in en rondom Eindhoven. Het lesgeven maakt mij nog steeds bewust hoe processen verlopen om tot eigen werk te kunnen komen. Het ondersteunt om kinderen en volwassenen hierin verder te helpen ontwikkelen of te laten proeven welke middelen en/of disciplines je hiervoor kunt gebruiken.