Search

Tomoko Kato

Dansles geven is mijn passie en – net zoals jij en ik altijd ademen – voor velen ook een noodzakelijke bezigheid.

De dansstudio werd is de plek geworden waar ik thuishoor zoals veel andere dansdocenten dat ook voelen.

Mijn eerste dansles was toen ik 8 was. Dat was in Japan, waar ik geboren en getogen ben. 11 jaar later vloog ik naar New York om nog meer danslessen te volgen. Nog eens 10 jaar later kwam ik voor de liefde naar Europa. Dus vestigde ik me in Europa en geef nu dansles in België en Nederland. Daarnaast werk ik als freelance danser en choreograaf op projectbasis.

Inmiddels heb ik Master Choreografie behaald aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Nu doe ik een educatieve Master Dans aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Daarvoor ben ik mij dieper in de danspedagogiek aan het verdiepen.

Naast dansles geef ik ook Japanse taalles aan de Volksuniversiteit in Eindhoven en Den Bosch.

Cursus(sen)