Zoek

Kennismakings- en promotielessen 

De Wiele organiseert regelmatig gelegenheden waarbij men kennis kan maken met de activiteiten van De Wiele en deze gratis kan uitproberen in de vorm van een (onbetaalde) kennismakings- of promotie les.

Wij doen ook mee aan de activiteiten van Leef Geldrop-Mierlo waarbij schoolkinderen zich kunnen aanmelden voor een gratis kennismakingsles.

Proeflessen

Misschien wil je een cursus eerst even uitproberen voordat je je definitief inschrijft. Als je zo’n proefles wilt volgen, moet je je daar minimaal een week van tevoren voor aanmelden via de cursistenadministratie. Voorwaarde is uiteraard wel dat er nog plaats is. Je ontvangt een bericht van de cursusadministratie na je aanmelding of je gewenste proefles door kan gaan. Als je na de proefles besluit verder aan de cursus deel te nemen, dan ben je van harte welkom. Als je je binnen 48 uur na je proefles definitief inschrijft voor de cursus via de website of via een inschrijfformulier houden we je gereserveerde plaats vast en ontvang je een bevestiging. Na 48 uur vervalt de reservering. De proefles geldt als startdatum van de cursus indien je besluit je in te schrijven.