Zoek

EXPO Mixed Emotions

1 mrt – 14 apr | Een kleurrijke verzameling van de werken van cursisten schilderen. Gratis te bezoeken in de gangen van de Wiele.

De nieuwste expositie bij de Wiele geeft een inkijk in de verscheidenheid aan werken van de cursisten van Wendy Veldhuis en Pieter Reef. Deze diversiteit is ook aanleiding voor de titel: “Mixed Emotions”.

Niks is wat het lijkt: de werken van de cursisten zijn namelijk ontstaan uit emotie, het gevoel. De docenten leveren ieder op hun eigen wijze technieken en thema’s aan waarmee cursisten al werkende tot een verrassend resultaat komen. Zij worden aangemoedigd om met verschillende materialen te experimenteren en dieper in te gaan op de materie en de verbeelding. Zij worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en zo een andere kijk op hun werk te krijgen. Gedurende en aan het eind van elke les worden de werken op speelse wijze geëvalueerd. De eigen visie van de cursisten, en ook de jarenlange ervaring en de vakkennis van de docenten, is niet alleen zichtbaar, maar ook herkenbaar in de tentoongestelde werken.

Toegang  gratis
                   Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 22.00 uur (tijdens cursussen)

                   Zaterdag: 9.00 – 13.00 uur (tijdens cursussen)
Locatie     de gangen van de Wiele, Molenstraat 19, Geldrop